Wat is het?

Persoonlijke ontwikkelingsreis voor Zorgverleners
Met dit programma willen wij ondersteuning bieden aan mensen die werkzaam zijn in de zorg en hulpverlening, in de brede zin. De druk in de zorg is hoog. Daarom willen we je op deze vierdaagse reis ruimte voor rust en reflectie bieden.

Je verblijft met een groep van 8 tot 10 personen op een locatie in Nederland waar je natuur, stilte en rust vindt. Daarom wordt er tijdens deze 4 dagen ook geen gebruik gemaakt van mobiele devices. Wandelen en bewegen staan centraal. In de groep leer je van elkaar en het proces dat je doormaakt.

De begeleiders zijn Hellen Kleijberg en Bernadette van den Brink. Beiden hebben kennis en ervaring met verschillende methodieken en zullen deze als maatwerk inzetten in het programma.

Wat houdt dit programma in?

vooraf:

 • Intake met professionele persoonlijkheidsanalyse: wat is jouw energiebalans, waar laad je van op, waaraan verlies je je energie? De persoonlijkheidsanalyse kan bij toestemming van de deelnemer ook gedeeld worden met de werkgever.
 • Kennismakingsmiddag met de groep

de reis:

 • Vier dagen op een prachtige natuurlijke locatie in Nederland
 • Minimaal 6 en maximaal 10 personen met twee fulltime begeleiders
 • Activiteiten: wandelen, yoga, sport
 • Coaching in de groep

na afloop:

 • Reflectie- en integratieverslag
 • Individueel coachingsgesprek

Wat zijn de kosten?

 • Zakelijk tarief: € 2.650 (ex btw) per persoon
 • Particulier tarief: € 2.150 (ex btw)

Wie zijn de begeleiders?


Hellen Kleijberg
Hellen is ervaren in het begeleiden van mensen op het vlak van lichaamswerk. Na haar jarenlange projectleiderschap in de top- en breedtesport is zij is outdoor (personal) trainer en yogadocent. Zij begeleidt groepen en coacht in persoonlijke ontwikkeling via sport en bewegen. Als ergotherapeut in opleiding specialiseert zij zich in coaching rondom een gerichte hulpvraag voor mensen met een chronische beperking.

Bernadette van den Brink
Bernadette werkt(e) als gezelschapsdierenarts en heeft als eigenaar van meerdere klinieken jarenlang mensen begeleid als leidinggevende. Ze heeft zich de afgelopen jaren verdiept in (persoonlijk) leiderschap en coaching met een uitgebreide opleiding in energetisch waarnemen en lichaamsbewustzijn. En de afgelopen 3 jaar is ze verder opgeleid in coaching op het gebied van NLP, transactionele analyse en systemisch werk. Sinds begin 2022 heeft ze een eigen trainings- en coaching bureau, www.het-nest.nl. Ze begeleidt teams, faciliteert ontwikkeltrajecten op gebeid van (persoonlijk)leiderschap en begeleidt ook individuele coaching trajecten.

Spreekt dit programma aan?
Neem contact met een van ons op voor vragen.
Bernadette 06-45075993 / Hellen 06-51956422

Reizen in 2023

 • Donderdag 28 september t/m zondag 1 oktober 2023