Bewegingsvrijheid is essentieel voor ons lichamelijke en emotionele welzijn. Chronische spanning, blessures en stress beperken onze bewegingsvrijheid. Critical Alignment is een bewegingsmethode gericht op het loslaten van spanning en stress, waarin anatomische inzichten gecombineerd worden met psychologische kennis. Je richt je niet alleen op het verhelpen van fysieke symptomen, maar ook op de (fysieke of psychologische) oorzaak van het probleem om herhaling te voorkomen. CAY wordt met succes veel toegepast bij rug, schouder en RSI klachten. 

De lessen worden gegeven in kleine groepen van maximaal 8 personen. In een privé les kunnen we (nog) gerichter ingaan op specifieke aandachtspunten.
 

 Werken aan je fitheid is het zoeken naar balans met inspanning én ontspanning. Yoga en sport vullen elkaar geweldig aan om vitaal, (mentaal)sterk en in balans door het leven te gaan. 

 

Wil je meer weten over deze functionele en effectieve yoga vorm? Lees dan verder en neem een kijkje op de website www.criticalaligment.nl