Buiten in beweging zijn en werken aan vitaliteit. Gewoon Doen!

Ik motiveer je graag op je eigen niveau in groepsverband, samen met je sportmaatje of in een-op-een training afgestemd op jouw persoonlijke aandachtspunten. Je werkt aan flexibiliteit en stabiliteit, wat je kracht en vrijheid om te bewegen oplevert.  Elke training daag je balans en coördinatie uit, waarvan je de voordelen merkt in je dagelijkse leven. Natuurlijk komt het werken aan je conditie en krachtuithoudingsvermogen aan bod met leuke afwisselende oefeningen. Ook cognitieve fitness wordt verwerkt in de trainingen omdat het niet alleen super leuk is, maar vooral goed om de aansturing vanuit het brein te blijven prikkelen!

Wekelijks kun je afwisselende trainingen verwachten waarin we bewust en met lol bewegen. Daar wordt je fitter, vitaler en sterker van! 

 

Geniet van alle seizoenen en de prachtige omgeving waarin we wonen. Elke training weer is het een energiek gevoel wanneer je je training volbracht hebt. Of je nou tijdens een flinke regenbui getraind hebt, of extra vroeg bent opgestaan om voor de warmte je training te volbrengen. Zowel fysiek als mentaal werk je met outdoor trainen aan je vitaliteit. 


De trainingen zijn gebaseerd op het NASM (National Academy of Sports Medicine) Personal Trainer programma.
Een hoog aangeschreven functioneel trainingsmodel met resultaat én op ieders niveau toepasbaar.